UDDELINGER

Udvalgte eksempler på seneste uddelinger

Over en 3-årig periode har Vikingeskibsmuseet fået støtte til Gislinge-både og udvikling af helt ny udstilling: Stig Ombord.

Fondsstøtten har gjort det muligt at digitalisere alle årgange af Kraks Vejvisere – Erhvervssiderne fra 1770 til 2007/2008: i alt 1.450.000 sider gjort tilgængelige for alle

En 3-årig rammeaftale om støtte til gennemførelse af Aarhus Universitet BSS’s Case Competition 2018-2020 med deltagelse af udvalgte studerende fra hele verden, udviklet i samarbejde med dansk erhvervsliv.

Rammeaftale om støtte til gennemførelse af CBS Case Competition 2018 og 2019 med deltagelse af dygtige studerende fra Danmark og hele verden, udviklet i samarbejde med dansk erhvervsliv.

Udvikling og implementering af WAYFINDING-projekt for hele Kofoeds Skole-kvarteret på Amager – for at åbne op mod lokalområdet og gøre Kofoeds Skole til en større del af det omgivende samfund.

Kraks Fond støtter udviklingen af det næste store Københavner-projekt: Kulturkvarteret – Københavns næste kulturelle centrum – for at åbne op for en samling af 19 institutioner omkring Slotsholmen.

Udvikling af 8 helt nye store bogværker om Københavns historie – på baggrund af de nye fund, der er dukket op ved udgravninger i byen de seneste 15 år. Byens historie skal skrives om!

Donation til 3 unge danskeres scholarships i Tyskland i et år – med sigte på at investere i fremtidens samhandel med og kendskab til Tyskland.

Tidligere medarbejdere hos Kraks Forlag samt lægeenker

Hvert år doneres støtte til udvalgte tidligere medarbejdere hos Kraks Forlag samt lægenker ifht. Kraks Fonds fundats